perjantai 21. maaliskuuta 2014

Toisen roska on toisen aarre

Olen myynyt mökin vanhoja huonekaluja ja tavaroita jonkin verran pois tori.fi:n kautta. Uuden omistajan ovat löytäneet jo mm. vanha astioiden kuivauskaappi, kaappipari, vitriinihylly, nojatuoli ja sohva. Myös hetekalle löytyi uusi omistaja, vaikka rautavanhusta ei ole vielä noudettukaan. Monta tavaraa pitäisi vielä laittaa myyntiin, jos vaan löytyisi aikaa.

Olen tehnyt silti itse toistaiseksi vain yhden ostoksen itse samaisesta verkkopalvelusta. Ostin tällä viikolla setin lp-levyjä, joita aion mökillä kuunnella. Samaisessa inspiraatiohetkessä ostin myös levysoittimen, mutta sen tilasin uutena. Soitin on todella halpisversio, joten kummallista laatua en odota, mutta ehkä se tähän käyttötarkoitukseen sopii.

LP-levyt olivat lojuneet edellisen omistajan nurkissa jo vuosia ilman, että hän olisi edes soitinta enää omistanut. Lunasin 120 levyä siis totaaliseen pilkkahintaan: toisen roska on toisen aarre! Levykokoelmaani kuuluu nyt uskomaton määrä hauskoja levyjä niin kotimaista kuin ulkomaista musiikkia. Tässä kokoelman helmiä:
 



Joukossa oli klassikoita...


...takuuvarmoja hittejä...

...rutkasti suomalaista musiikkia...

...sekä jännittäviä yllätyksiä.
 
Sain tällä viikolla hoidettua myös toisen roska-asian, eli liityttyä paikalliseen jätehuoltoon. Viikottaisisista soittoyrityksistä ja sähköposteista huolimatta sain vasta nyt vastauksen puheluun ja jätehuoltosopimuksen solmittua. Tilasin myös Löytötavaratalo-nimisestä verkkokaupasta kaksi jäteastiaa: kaatopaikka- ja energiajätteelle. Ostospaikan valinta oli puhtaasti taloudellinen, Löytötavaratalo tarjosi halvimmat jäteastiat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti