sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Syyssiivous

Lainasin (eli vuokrasin) työpaikan pakun, jotta sain parisängyn roudattua mökille. Naapuri kävi jo huomauttamassa, että sängyn säilyttäminen verkkokellarissa on paloturvallisuusriski. Väliaikaisestihan se siellä oli tarkoitus olla muutama viikko, mutta en halunnut turhaan ärsyttää taloyhtiön väkeä yhtään pidempää. Kovin romanttiselta sänky ei vielä näytä ainakaan huomioiden kuvassa olevat peitto- ja lakanapussit. Sängyn lopullinen sijoituspaikka tullee myöskin olemaan saunatuvassa eikä kamarissa. Samalla pakettiautoreissulla roudattiin myös kierrätykseen autotallin kaksi pesukonetta.

Kiitos Jokipuiston naapurille sänkylahjoituksesta, joka oli toiminut heillä vierasvuoteena

Aunen aarteet, kaksi eri aikakauden pesukonetta matkalla kierrätykseen

Saunan paikka on raivattu erilaisista puskista ja kasvillisuudesta. Jos tarkkaan katsoo, kuvassa näkyy rakennuksen paikka merkittyinä kulmatikuilla. Nyt ei muuta kuin odotella maanrakennusfirmaa paikalle. Syyskuun loppuun mennessä pitäisi olla maanrakennustyöt tehtynä.

Tuleva saunan paikka
Siivoilin mökkiä hieman sisältä valmiiksi talvea ja tulevaa remonttia varten. Ennen ja jälkeen kuvat olisivat olleet paikallaan, mutta tällä kertaa en niitä ottanut.

Muutama maalipurkki piti tuoda keittiöön, jossa toistaiseksi ei lämpötila lasken pakkasen puolelle.

Tältäkö se eteinen näyttikin kaiken romun alla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti