lauantai 4. tammikuuta 2014

Keittiöremontti, osa 3

Keittiöremontti sai jatkoa tammikuun ensimmäisenä lauantaina. Suunnitelmien mukaisesti poistin tapetit ikkunaseinältä. Tälle seinälle huokolevy jää paikoilleen ja sen päälle liisteröidään lähitulevaisuudessa makulatuuripaperi ja myöhemmin tapetti.

Ikkunaseinä ilman tapettia, etualalla kesähuoneesta raahattu patteri. Kuvien laatu johtuu kuvaajasta, joka oli tällä kertaa emäntä eikä virallinen valokuvaaja.
Aloitin myös viime kerralla paljastetun hirsiseinän siistimisen nauloista. Kovin pitkälle en vielä tässä projektissa päässyt. Monta sataa naulaa jäi vielä paikoilleen odottamaan poistoaan.

Muutama kerros sanomalehteä ja tapettia sekä pari naulaa.

Sama kohta myöhemmin. Näyttää kun olisi nälkäinen tupajumi iskenyt.

Seinäremontti jatkui toiselta keittiön pitkältä seinältä tapettien ja huokolevyjen poistolla. Tällä kertaa levyn alla oli lautoja huomattavasti maltillisemmin ja seinän purkaminen oli edellistä kertaa nopeampaa. Seinän oikeassa reunassa oli melkoisen karkealla kädellä veistetty muutamia hirsiä sopimaan paremmin levytyksen alle. Tätä kohtaa seinässä pitää käsitellä höylällä ja hiomakoneella

Keittiön toinen seinä ilman tapetteja.




Sama seinä lähes purettuna. Myös tälle seinälle jäi hieman huokolevyä odottamaan sähkömiestä.
En suinkaan saanut kaikkea tätä yhdessä päivässä aikaiseksi yksin. Apunani oli tällä kertaa lattiamaakari, taitava remontoija, joka juuri sai tietää olevansa remonttiorjani kun keittiön uusi lautalattia asennetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti