sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kikka katolla

Katollani on nyt aito Kikka-piipunhattu. Nyt ei vesi ja lumi sada enää suoraan savupiippuun. Kaikki minut tuntevat tietävät kammoni korkeita paikkoja kohtaan, enkä luonnollisesti olisi saanut piipunhattua itse paikalle millään. Lattiamaakari asensi sen eilen puolestani, suuri kiitos tästä hänelle! Yhteistuumissa myös mittailimme puuceen kattoa sekä teimme tilaa tulevalle kompostorihuussille. Jälkimmäisestä operaatiosta näin painajaisia jo etukäteen ja kommenttien määrästä johtuen lattiamaakari tulee näkemään painajaisia jälkikäteen.

Savupiipulla ompi hattu hiiala, hiiala, hei! Katto muuten ei ole homeessa, tuo valkoinen on lunta. Sitä kummallista kylmää ainetta, jota ei ole paljon tänä talvena näkynyt.
Kävin ostamassa Kikka-piipunhatun Lahden Puuilosta. Täytyy pitää pieni ylistyspuhe kyseiselle kaupalle, sillä niin suuren vaikutuksen se minuun teki. Puuilo tuntuu myyvän kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä (paitsi ei puuta, ironista kyllä). Rakennustarvikkeita on laidasta laitaan ja todella edulliseen hintaan. Erityisen maininnan saavat kuitenkin myyjät, joita oli runsaasti paikalla (hämmentävää, olen tottunut kulkemaan rautakaupoissa pelkästään muiden asiakkaiden keskellä) ja he kaikki olivat ystävällisiä ja asiantuntevia. Silmääkään räpäyttämättä nuori myyjäpoika esimerkiksi asteli oikeaan halliin, hyllyväliin ja poimi minulle pullon liesimustaa sitä kysyttyäni.
Mahtava paikka ja mahtava palvelu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti