maanantai 24. maaliskuuta 2014

Seinäpinnat melkein kuntoon

Pitkä remppapäivä huipentui kaappirungon sovittamiseen paikoilleen. Hyvä ettei tippa tullut linssiin liikutuksesta - keittiö siis saattaa tosiaan joskus valmistua! Ennen kaapin sovitusta ehdimme työskennellä valokuvaajan kanssa tunteja maalisudit, akkuporakoneet ja tapettilastat aseinamme.

Keittiönurkkauksen kipsilevyjen kiinnitykset viimeisteltiin, yläreuna (joka jää kaappien yläpuolelle) maalattiin pariin kertaan seinämaalilla ja välitila maalattiin kertaalleen pesua kestävällä maalilla. Savupiippu ja puuhellan ympärystä maalipestiin ja maalattiin kertaalleen. Kuivumisaikojen takia seuraavat maalikerrat jäivät odottamaan tulevia remppapäiviä.


Ensimmäiset maalikerrokset paikoillaan.
Savupiippu ja puuhellan ympärys sai myös ensimmäisen kerroksen valkoista maalia.

Tapetointi, tuo kuuluisa parisuhteen tappaja ei rikkonut minun ja valokuvaajan ystävyyttä, vaikka olimmekin molemmat ensikertalaisia kuviotapetoinnissa. Vain yksi pieni virhe kävi vuotia leikatessa, mutta muuten selvisimme varsin mallikkaasti. Saksasta tilatut tapetit leikattiin mittaan tarkasti kuviot kohdistaen - nyt myös tiedämme mitä tarkoittaa vuorokohdistus :) Lopputulos näyttää erinomaiselta ja tapettivalinta oli mitä onnistunein! Toivottavasti tapetit pysyvät seinällä, eikä vuotien väliin ilmesty rakoja. 

Täydellinen yhdistelmä - hirsiseinä, pellavarive ja moderni tapetti!

Viimeisenä hommana ennen lähtöä konttasin lattialla levittämässä oksalakkaa toiseen kertaan samalla kun valokuvaaja kiinnitti keittiökaappien kiskon ja sovitti kaappirunkoa. Liikuttava hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti