torstai 8. toukokuuta 2014

Puolivirallinen visiitti

Viimeinen remppakerta meinasi jäädä päivittämättä, vaikka vietimme valokuvaajan kanssa tuvalla lähes kokonaisen arkipäivän. Veimme mennessämme ostamani hellan ja liesituulettimen, joista hellan kantaminen sisään ei olisi onnistunut yksin. Kullanarvoinen kantoapu!

Kevätaurinko ja skillat

Päivän tärkein asia agendalla oli Hämeenkosken kunnan rakennusvalvonnan väen tapaaminen rakennuslupaan ja vesi- sekä viemäriasiaan liittyen. Nuo vekkulit velikullat kertoivat vitsejä ja tarinoita kylältä, mutta myös samalla antoivat ne tarvittavat tärkeät neuvot vesi- ja viemäriasioihin liittyen sekä rakennuslupahakemukseen. Ensi viikolla pystyn vihdoin lähettämään pihasaunan rakennuslupahakemuksen eteenpäin.

Elonmerkkejä marjapensaissa

Remonttiagendalla oli mm. viimeksi kiinnitettyjen listojen siistimistä ja maalaamista sekä keittiökaappien runkojen kiinnittämistä. Keittiönurkkauksen seinää myös maalailtiin hieman lisää, jottei mistään reunasta vahingossakaan pääse vilkkumaan maalaamaton gyproc.


Kaappien rungot paikoillaan, hella sisällä
Ensimmäinen ovi asennettu

Lyhyestä remppapäivästä suuri osa meni Lahden reissuun, sillä päätimme käydä Lahden Puuilossa ostamassa Biolanin kompostikäymälän. Nyt on huussi hankittu ja puucee-remontti voi alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti