sunnuntai 4. elokuuta 2019

Suunnittelemani terassikokonaisuus alkaa valmistua

Tein alkukesästä miehelleni havainnekuvan siitä, miltä haluaisin tulevan terassikompleksimme näyttävän. Kovin montaa minuuttia en kuvankäsittelyohjelman parissa viettänyt, eli kyseessä ei ole mikään graafinen taidonnäyte. Nyt kesän jälkeen on hauska kuitenkin verrata miten oma visio toteutui.

Havainnekuva terassista, kaiteesta, suojalaudoituksesta ja paljusta

Kahden viikon loman ja monen aherrusviikonlopun jälkeen lopputulos näyttää tältä. Vielä on pintakäsittely tekemättä, sillä kestopuun pitää ensin kuivua, mutta muuten alkaa olla loppusuoralla tämä projekti.

Oikeaan etureunaan nikkaroin itse kukkalaatikon

Terassi on siis edennyt taas yhden vaiheen eteenpäin. Alareunan suojalaudoitus on toisen reunan tasoituksia vailla valmis ja itse nikkaroimani kukkalaatikko vähentää laudoituksen massiivisuutta. Toisella puolella lumipalloheisi (kuvassa pieni puskan rääpäle) tulee tekemään samaa asiaa hieman kasvettuaan.


Kaiteet on käsitelty Tikkurilan valkoisella Vinha-maalilla, tolppien päätyihin tulee vielä tolpanhatut ja koko terassin laudoitus tullaan vielä käsittelemään keloharmaalla sävyllä, kunhan kesä on kuivattelunsa tehnyt ja vihertävyys on laudoista kadonnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti