sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Purkuhommia osat 2 ja 3

Viikko sitten purkuhommat jatkui. Yllättävän tiukassa laudat, lankut ja levyt on kiinni ottaen huomioon, että toisaalta rakennus jo romahti itsestään. Tähän vaiheeseen rakennus saatiin purettua toisen purkuviikonlopun jälkeen.Hommat jatkui tänä viikonloppuna ja lopputulokseen voi olla melkoisen tyytyväinen. Vaarallisin osuus suunnilleen ohi, edessä raskaampi osuus. Tänään laitoin myös purkutavarakirppikselle ilmoituksen tiilistä.
Seuraavaksi purkuhommien sijaan puruhommia. Palataan siihen myöhemmin!

Ehdin viime viikonloppuna myös istuttaa hieman lisää kukkaniittyä, joka on toistaiseksi vain multainen mäki. Toivottavasti myöhemmin kesällä luvassa värikäs "jälkeen"-kuva.

Syksyllä istuttamani kukkasipulit ovat päässeet jo väriloiston vaiheeseen. Pihalla kukkii ihania keltaisia ja punaisia tulppasneja, krookukset ja skillat ilahduttivat jo aiemmin. Sen sijaan hyasinteista ei ole näkynyt edes vihreää vartta. Hmph.

 


Kaatopaikkakuormia viety tähän mennessä 4, joista sekajätettä (kattohuopaa yms) kaksi settiä, yksi puuta ja yksi puuta+purua - erikseen lajiteltuna nekin. Loput puut on saatu kierrätettyä hyötykäyttöön eteenpäin (iso kiitos siitä!!).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti