keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Onko puutarhasi kunnossa?

Edellisellä kerralla ruohonleikkuria ei saatu toimimaan, vaikka ystävällinen naapurikin sitä yritti käynnistää. Ostin varmuuden vuoksi toimintavarman kelaleikkurin sekä pienen Boschin trimmerin ja suuntasin mökille raivaushommiin Virallisen valokuvaajan kanssa. Taitava valokuvaaja sai ruohonleikkurin toimimaan, joten sademetsäksi kasvanut nurmikko saatiin kahden hengen hikoilulla ja kahdella ruohonleikkurilla siistittyä.

Lähtötilanne oli aikamoinen
Hyötyliikuntaa. Otin myös valokuvaajasta kuvia työn touhussa, mutta niitä ei koskaan toimitettu minulle..

Ennen



Jälkeen

Tatarit ovat kasvaneet melkoiseksi viidakoksi. Näkösuoja tielle ja naapuriin on mahtava, mutta onhan tuo pusikko hieman liioiteltu.



Huussin ulkoseinät saivat punaista maalia pintaansa, Tikkurilan Aito punamultamaalia, joka on kuulemma lähinnä alkuperäistä punamultamaalia teollisista maaleista. Huussin seinän maalaukseen tuo kelpaa hyvin, siinä oikaisen mielläni muutaman mutkan ja käytän teollista maalia keitetyn maalin sijaan. Valkoisia lautoja ei vielä ehditty tällä kertaa maalata, mutta Virallinen valokuvaaja laittoi huussin käyttökuntoon ja nakutti huussin taakse uuden luukun.

Sivuseinään vaihdettiin muutama laudan pala, huussi ennen maalausta

Huussi ulkoa maalattuna. Uusi luukku valmiina, samoin päädyn räystäslauta.


Aurinkoista juhannusta kauniisti kukkivien juhannusruusujen myötä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti